Monday 29 June 2015

Cat s50 näytön lasi

Eli nyt pitäis saada lasi CAT Sluuriin ja miksei samalla kattelis Samsung. Kaverin poika oli vaihtanu johonki puhelimeen näytön samoilla . Uusi ja laadukas näytönlasi sekä digitizer kosketuspaneeli CAT Spuhelimeen Sisältää näytönlasin sekä valmiiksi kiinnitetyn kosketusnäytön tunnisti. Xperia Zplus ( näytön vaihto). Osasto: Muut puhelimet Avainsana tuotteelle CAT S. Tervetuloa Catiin SÄlypuhelin. Näytön lukitseminen ja avaaminen.


Siinä on erinomainen naarmuuntumisenkestävä lasi , se on. Onko puhelimesi pudonnut jo monta kertaa ja aina joudut ostamaan uuden? Caterpillarin S-älypuhelin isommalla näytöllä kuin B15Q-malli!


CAT B9€ CAT B15Q 11€ CAT S15€ Motorola XT103 . Onko kokemuksia Cat kännyköistä. Puhelimesta on näytön lasi haljennut, näyttö toimii muuten normaalisti mutta harjennut lasi pitäs saada uusittua. Mutta, jos tarkoitit näytön frontteja, niitä ei saa muutettua. Huono juttu, kun pitää mikroskoopilla katsella . Cat on upottanut lasin puhelimen runkoon, mikä tarkoittaa, . Cat on jo jonkin aikaa tehnyt ainakin omaan makuuni houkuttelevan järeitä puhelimia. Sjulkistusta ja mihin aikaan se on sitten noteerattu.


Ainakin omat android puhelimet käynnistäneet näytön kaikista . Halkesiko laitteen näyttö tai takakansi vai vaurioituiko laite kauttaaltaan? Smarthuollon koulutetut teknikot huoltavat laitteesi pikahuoltona . HD -näyttö; Mpix kamera; Mpix etukamera; Gt tallennustila; FLIR Lämpökamera; MicroS tuki 1Gt asti; 38mAh akku; 1. Cat Sälypuhelin sietää kovaakin käyttöä. Tehokkaassa älypuhelimessa on kirkas HD-näyttö ja innovatiivinen lämpökamera.


Puhelimet, Pohjois-Karjala, Myydään € eilen 12: 11.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts