Wednesday 2 December 2015

Jcb hinnasto

Ota yhteyttä suoraan JCB traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Toimitamme luotettavasti ja nopeasti varaosat JCB maansiirtokoneisiin. Meiltä saat varaosat myös JCB kurottajiin. Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta JCB.


Yritystiedot: Yhteystiedot Hinnasto Mediatiedot Käyttöehdot Tietosuojalauseke Evästekäytäntö Tietoa meistä. Mateko Oy toimii maarakennuskonekaupan alalla maahantuojana, markkinointi – ja jälleenmyyntiyhtiönä. Yhtiön pääedustuksia ovat JCB :n tuotteet.


Lataa tulostettava hinnasto : TÄÄLTÄ. Jos työväline tulee Iso Volvo, JCB QFit, Manitou, Bobcat II, Kartiotappi, Faresin,Haulotte HTL työvälinekiinnik. Jousitus – JCB Fastrac on edelleen ainut traktori, joka tarjoaa täyden etu- ja takajousituksen. Jousitus ei ainoastaan takaa mukavuutta kuljettajalle, vaan se . Teho: kW 3hv Vääntö: 1Nm Kaatokuorma: 12kg 8kg Nostokorkeus: m. Myydään JCB varaosat ja tarvikkeet. Klikkaa tästä Tarvikevaraosat nopeasti ja edullisesti koko Suomeen!


Jcb Autovaraosat on saatavilla monessa eri hinta ja laatuluokissa. Etsintätyökalun avulla Jcb varaosat löytyy helposti. Käteinen ja yleisimmät maksukortit: Visa, Visa electron, Mastercar Maestro, JCB ja.


Peruuttamattomista ajoista peritään normaalin hinnaston mukainen hinta. Tuotealue: Kurottajat Vuosimalli: 201 Käyttötunnit: 25h. Sijainti: Seinäjoki Hyllykallio, 9EUR. JCB :n 5t kaivinkone on tehokas laite maanrakennukseen.


Isoihin alueisiin perustuksista ja rakentamisen työmaista aina järeämpään . Yleisimmät suodattimet ja huolto-osat nopeaan toimitukseen. Erikoisosaamistamme ovat JCB Fastrac ja kurottajien vaihteistot, myös vanhat BorgWarnerit. Todella tehokas ja näppärä kone maatalouteen ja ura.


Ramirent Finland Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja hinnat ovat toistaiseksi voimassa. JCB -levynsiirtolaitteet ja nosto- ja ristikkopuomit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts